Social

Ajutor de la olandezi

Romania a ramas in carti pentru locul doi in Grupa I gratie victoriei cu 2-0 obtinute de Portocala Mecanica.

Olanda a spulberat suspiciunile si temerile romanilor legate de un eventual aranjament in partida contra Cehiei, disputata simbata seara, invingind cu 2-0 chiar pe Toyota Arena din Praga. Elevii lui Marco van Basten au fost ajutati de Fortuna in disputa cu reprezentativa care i-a depasit in preliminariile pentru Euro 2004 si la turneul final din Portugalia, cehii ratind, prin Tomas Rosicky, un penalty dupa o jumatate de ora, la scorul de 0-0. In plus, elevii lui Karel Bruckner , lipsit de aportul citorva titulari, au mai avut un gol anulat, iar Baros a dat-o in bara. In doar sapte minute, Rafael van der Vaart si Barry Opdam au semnat golurile unei victorii care a calificat Olanda la Cupa Mondiala si a pastrat vii sperantele suporterilor romani pentru o calificare in extremis la baraj.

Penalty-ul aparat de Van der Sar a fost momentul crucial al partidei, a recunoscut selectionerul Van Basten, care insa n-a uitat cosmarul din Portugalia: La pauza eram perfect constient de faptul ca cehii ne-au invins la Euro 2004 cu 3-2, dupa ce au fost condusi la pauza cu 2-0, dar nu le-am spus asta jucatorilor, pentru ca nu voiam sa fie nervosi. De cealalta parte, Karel Bruckner a recunoscut superioritatea adversarilor: Jucatorii mei au dat totul, dar asta nu a fost suficient. Olandezii au fost mai buni decit noi. Nu am stiut sa gestionam situatiile critice. Acum trebuie sa ne concentram asupra partidei de miercuri si sa cistigam in Finlanda. Inca sint increzator .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea