Social

#salvati copiii #brad #sms

Ajuta-l pe Mos Craciun sa ajunga la copiii care nu l-au vazut niciodata

Salvati Copiii Romania face un apel la noi toti pentru a-l ajuta pe Mos Craciun sa ajunga la copiii care nu l-au vazut niciodata. Il putem ajuta trimitand un SMS la 890 si facand astfel o donatie de 2 euro.

Numarul 890 este oferit gratuit de Vodafone, Orange si Cosmote in perioada 13 - 31 decembrie 2010 . Nu se percepe TVA. Astfel, toate sumele donate vor ajunge la copii.

Mesajul organizatiei Salvati Copiii Romania: "Gestul tau poate face diferenta in viata unui copil. Doneaza acum!" Donatiile se pot face prin SMS, dar se poate dona si online folosind un cardul  accesand acest formular.

Poti sprijini eforturile organizatiei de a aduce bucurie si in viata celor mai saraci copii, prin informarea colegilor si partenerilor despre posibilitatea de a dona in aceasta perioada prin SMS pentru copiii inclusi in programele Salvati Copiii Romania.

Cei ce detin un blog sau un alt vehicul media online pot contribui la succesul campaniei si prin inserarea unui banner animat disponibil la aceasta adresa: //festivalulbrazilor.ro/dorinte-de-craciun/sustine.php.

 

Citeste intreaga stire pe Imparte.ro - Donatii online.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea