Social

#ajutor umanitar #donatii #galerie de arta #leucemie acuta

Ajut-o pe Camelia, o fata de 23 de ani diagnosticata cu leucemie acuta

Numele meu este Malina Gloaba si din prietenie pentru Camelia, agentia noastra va organiza expozitia tinerei artiste Evelin Corocea.

Pe scurt, cazul Cameliei Rusu, o tanara de doar 23 de ani bolnava de leucemie a ajuns in atentia canalelor media - presa scrisa si online (adevarul, click, tonica, etc.), radiouri (radio 21, de ex.), tv (antena 1, pro tv, etc.) din momentul in care Evelin, buna prietena a Cameliei, s-a hotarat sa deseneze pentru aceasta, sa isi vanda lucrarile si sa ii doneze banii stransi.

Tot de la Eve au aflat de caz alti doi prieteni buni care au facut filmuletul ce a generat rumoarea si agitatia incridibla din ultimele doua saptamani; vezi filmuletul ce a atras atentia presei, mai jos.

Campaniei i s-au alaturat si jucatorii echipei Steaua, acestia intrand pe teren la meciul de pe 1 martie purtand acest banner:

Din prietenie pentru Cami am facut toate acestea. Fiti prietenii nostri si ajutati-ne sa ducem vestea mai departe. Tot ce va rog este sa publicati comunicatul de presa atasat impreuna cu afisul expozitiei, intrucat acesta este urmatorul eveniment dedicat Cameliei. Daca aveti disponibil cumva si un alt spatiu de expunere (webbanner, etc.), vom modifica noi afisul la dimensiunile corespunzatoare.

 

Galeria de arta “Horatiu Malaele” este gazda expozitiei caritabile intitulate “Din prietenie, pentru Cami” a tinerei artiste Evelin Corocea. Vernisajul va avea loc joi 21 martie, la orele 19, iar expozitia va fi mentinuta pana in data de 31 martie 2013. Cele 15 lucrari expuse vor fi vandute in cadrul unei licitatii online gazduite de catre okazii.ro, cea mai importanta platforma de licitatii electronice din Romania.

Evelin a ales denumirea "Din prietenie, pentru Cami" pentru prima sa expozitie din cariera pentru ca asa s-au intamplat lucrurile: Eve s-a decis sa deseneze pentru a o ajuta pe Camelia (prietena ei diagnosticata cu leucemie) din prietenie. Si-a convins prietenii sa o ajute in acest demers iar noi, prietenii ei, va rugam pe voi prietenii nostri sa ne ajutati sa promovam una dintre cele mai promitatoare artiste plastice din Romania si sa ii dam totodata o sansa Cameliei Rusu, fata al carei caz a generat o intreaga campanie virala care i-a prezentat drama:

Galeria "Horatiu Malaele" se gaseste in Centrul Istoric al Bucurestiului pe Strada Smardan nr. 37 si este deschisa de marti pana duminica intre orele 19-21. Accesul publicului este liber.

Despre Evelin Corocea:

La 25 de ani, Evelin Corocea este medic rezident la Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu, dar si artist plastic. Deseneaza de mica, influentata fiind de tatal sau si de oamenii din anturajul acestuia - sculptori, pictori etc. Singurele cursuri de desen pe care le-a urmat s-au intamplat cu multi ani in urma, la Bacau, orasul sau natal. In rest a desenat natural, cand si cum a simtit.

“Desenez doar pentru ca imi place, pentru ca ma relaxeaza si pentru ca ma face fericita. Arta mea este spontana. Caut sa transmit un climat, o anumita atmosfera in ceea ce desenez si nu un obiect decorativ.”

De cand a inceput acest proiect, a atras foarte mult atentia asupra lucrarilor ei. Pagina ei de facebook, Brushes by Evelin Corocea (//www.facebook.com/brushes.evelin) a strans peste 7000 de fani in aproximativ o luna, dintre care jumatate sunt persoane din afara Romaniei (cei mai multi vin din Portugalia, Brazilia, Taiwan, Serbia, dar si Albania, Peru, Mozambic, Columbia, sau chiar Fiji si Liban).

Sper sa ne auzim cat de curand.

Va multumim pentru sprijin, 

Malina GLOABA

Marketing Manager
Sublime  Romania

Tel-fax: +40.21.413.47.24
GSM:    +40.748.114.003
Email: malina@sublimeromania.com
Web: www.concerte.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea