Social

#guvern #scuter #drujba #ajutor pentru incalzire

Ai scuter sau drujba? Guvernul nu-ti va mai acorda ajutor pentru incalzire!

Romanii nu vor mai beneficia de ajutor pentru incalzire din partea statului daca au in proprietate bunuri materiale care se regasesc pe lista proiectului hotararii de Guvern.

Astfel, cei care au depozite bancare cu valoare de peste 3000 lei vor fi nevoiti sa-si plateasca intretinerea in proportie de 100%, informeaza evz.ro

Pe lista Guvernului se mai regasesc: utilaje de prelucrare agricola (presa de ulei, moara de cereale), utilaje de prelucrat lemnul (drujba, gater), motociclete , motorete, scutere si autoturisme cu o vechime mai mica de 10 ani cu exceptia celor adaptate pentru persoanele cu handicap sau destinate transportului acestora sau persoanelor dependente precum si pentru uzul persoanelor aflate în zone greu accesibile.

De asemenea, nu primesc ajutor de la stat familiile care detin in proprietate cladiri sau alte spatii locative in afara locuintei de domiciliu si a anexelor gospodaresti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea