Social

#conditii meteo #starea vremii #vremea #vremea weekend

Ai planuri mari in weekend? Uite de ce vreme o sa ai parte!

Weekendul acesta ar trebui sa lasi deoparte orice planuri de iesire in natura. Vremea este in continuare capricioasa si in doar cateva zone ale tarii vei avea parte de zile insorite. Iata care regiunile unde te vei bucura, totusi, de razele soarelui!

Zona litoralului ramane nerecomandata turistilor in weekend. O singura zi de respiro, fara picaturi de ploaie, va fi sambata. Apa marii se mentine la o temperatura de 23 de grade, dar ploile asteptate vineri si duminica nu vor atrage prea multi turisti pe plaja. Temperatura se mentine in jurul valorii de 27-28 de grade.

O iesire la munte poate fi programata doar in nordul sau nord-estul Romaniei, Maramuresul si Bucovina fiind zone neafectate de ploi in acest weekend. In aceste regiuni, mercurul din termometre va urca pana la 31 de grade. Vestul Romaniei este, de asemenea, o zona in care vremea frumoasa va fi intalnita pe parcursul intregului weekend. Temperaturi de 31-33 de grade in Timisoara, pe toata durata intervalului.

In Bucuresti, ploile de scurta durata vor fi constante pe parcursul primelor doua zile din interval. Duminica vom avea parte de 32 de grade Celsius si un cer partial noros.

Sursa foto: xplorio.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea