Social

#H2On #dozator de apa #dozator de apa H2On

Ai grija de sanatatea familiei tale cu un dozator de apa H2On!

Nimic nu este mai important decat sanatatea familiei tale! Daca vrei sa ii protejezi pe cei la care tii, trebuie sa te asiguri ca in casa voastra exista intotdeauna apa de calitate, care poate fi accesata cu usurinta.

 

Alege dozatorul si apa H2On la 19 litri, produse de calitate superioara, disponibile la preturi accesibile. Puritatea apei H2On este confirmata prin recunoasterea sa internationala, obtinuta prin certificarea oferita de  iTQi (International Taste and Quality Institute).

Descopera, in cele ce urmeaza, 6 motive pentru care iti vei dori sa achizitionezi chiar acum un dozator apa oferit de H2On!

1. Calitate si convenienta

Orice familie care a luat decizia sa achizitioneze un dozator apa H2On pentru domiciliul sau nu s-a mai intors la bidoanele traditionale de apa. Dozatoarele H2On iti ofera apa de calitate, gustoasa, pe care o poti folosi pentru a te hidrata, dar si pentru a pregati sucuri delicioase pentru cei mici sau ceaiuri fierbinti.

2. Recomandat pentru femeile insarcinate

Daca familia ta se va imbogati cu un nou sufletel, ai nevoie de un dozator apa la domiciliu. Femeile insarcinate au nevoie de apa de calitate, care le ajuta organismul sa functioneze corespunzator in aceasta perioada de tranzitie. Corpul unei femei se schimba in timpul sarcinii, iar un dozator apa poate fi un aliat de incredere in cele 9 luni.

3. Creeaza mai mult spatiu in frigider

Cat de mult spatiu ocupa sticlele de apa in frigiderul tau? Imagineaza-ti ca tot acest spatiu va fi eliberat in momentul in care achizitionezi un dozator apa H2On. Astfel, vei putea sa iti umpli frigiderul cu legume si fructe proaspete, precum si cu alte produse care vor rezista mai mult timp.

4. Protejeaza mediul inconjurator

Orice parinte isi doreste o lume mai buna pentru copilul sau. Poti incepe sa contribui la viitorul copiilor tai protejand mediul inconjurator. Din aceasta perspectiva, achizitionarea unui dozator apa este o alegere inspirata, avand in vedere ca vei participa la reducerea poluarii mediului.

5. Este mai economic

Apa si dozatoarele de apa H2On au preturi accesibile, ideale pentru bugetul unei familii. Te poti bucura de apa racoritoare sau de un ceai cald oricand doresti, chiar de la tine de acasa, fara sa fii nevoita sa investesti o suma impresionanta de bani. De asemenea, trebuie sa stii ca livrarea este complet gratuita, fara sa fie influentata de pretul sau de cantitatea produselor comandate.

6. Serviciul H2On este unic

Experienta H2On incepe in momentul in care ai hotarat sa achizitionezi produsele puse la dispozitie de compania fondata de Nathaniel Geana. Aici vei avea parte de un pachet integral de servicii. Produsele sunt livrate in aceeasi zi in care ai efectuat comanda, prin flota proprie de masini H2On.

Pe langa apa si dozatoare de apa sub brand propriu, aici te asteapta cafea LavAzza, Julius Meinl sau Illy, ceaiuri la plic Julius Meinl, dar si capsule de ceai LavAzza si Mitaca. Tot aici, vei gasi espressoare originale de cafea, care pot fi cumparate la preturi accesibile sau primite in custodie, conform cerintelor mentionate pe platforma online H2On.

De asemenea, ai la dispozitie servicii de mentenanta oferite de tehnicienii H2On, dar si de un serviciu de care support, reprezentat de call center-ul H2On. Astfel, experienta H2On este una completa, care incepe din momentul in care ai luat decizia sa achizitionezi produsele si se extinde chiar si dupa ce acestea au ajuns la tine acasa.

Asadar, daca vrei sa protejezi sanatatea familiei tale, alege serviciul H2On. O familie fericita este, in primul rand, o familie sanatoasa, motiv pentru care ai nevoie sa te bucuri chiar acum de experienta H2On!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea