Social

#strada #campanie #masini

Afla despre campania "RESPECTA VIATA! ROAD SAFETY"

Societatea Studentilor la Medicina din Bucuresti (SSMB) organizeaza in perioada 14-30 martie 2011 o serie de actiuni de responsabilizare si corectare a comportamentului in trafic, in cadrul campaniei ,,RESPECTA VIATA! ROAD SAFETY'”, informeaza comunicatemedia.ro.

In cadrul acestor actiuni, voluntari studenti ai Facultatii de Medicina si Facultatii de Moase si Asistenta Medicala din Bucuresti vor prezenta elevilor o serie de informatii privind siguranta rutiera si tehnici de prim-ajutor.

Iata calendarul actiunilor:

  • marti, 22 martie intre orele 12.00-14.00 si joi, 24 martie intre orele 14.30-16.00 in Colegiul National Gheorghe Lazar, sector 5, Bucuresti
  • joi, 24 martie intre orele 08.00-12.00 vor distribui materiale informative alaturi de Autoritatea Rutiera Romana in intersectiile Eroilor, Piata Victoriei, Gara de Nord si Baneasa
  • vineri, 25 martie si miercuri 30 martie intre orele 12.00-14.00 in Colegiul National Sfantul Sava , sector 1, Bucuresti.


Campania este sprijinita de Politia Rutiera, SMURD, Autoritatea Rutiera Romana, Registrul Auto Roman, UMF " Carol Davila" din Bucuresti si sustinuta de BRD - Groupe Societe Generale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea