Social

#vremea #prognoza meteo # paste 2011

Afla cum va fi vremea de Paste

Vremea in luna aprilie este schimbatoare, cu zile reci cu maxime de doar 10 grade si averse de ploaie, dar si cu zile senine cu maxime de 25 grade. Afla cum va fi vremea de Paste.

In luna aprilie, regimul termic al aerului se va situa in limite apropiate de mediile multianuale in cea mai mare parte a tarii, exceptand nord-vestul, sud-vestul si local sudul teritoriului, unde valorile termice pot fi sub normele climatologice, a anuntat ANM.

Din batrani, se spune ca vremea de Paste va fi la fel ca in ziua Floriilor. Duminica, 19 aprilie , vremea va fi frumoasa in cele mai multe zone, dar cerul ar putea fi innorat pe alocuri.

Vremea de Paste va fi frumoasa, cu temperaturi ce nu vor depasi insa 20 C.

In Bucuresti, cerul va fi senin, sambata, 22 aprilie, iar temperatura ar putea urca chiar pana la 19 grade. In noapte de Inviere,  vor fi sanse reduse de ploaie trecatoare.

Duminica, 23 aprilie , sunt asteptate temperaturi la fel de ridicate si cer senin, dar luni, 24 aprilie , sansele de ploaie trecatoare cresc, iar vremea se va raci putin.

Pentru a fi tot timpul in pas cu vremea si a afla ultimele informatii despre prognozele meteo, viziteaza Vremea.acasa.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea