Social

#revelion #hoti #spargere

Afla care sunt zonele vizate de hoti de Revelion

In perioada Sarbatorilor, spargatorii se orienteaza catre localitatile din jurul Bucurestiului.

Rapoartele politiei din ultimii ani arata ca furturile din locuinte se inmultesc, la sfarsitul fiecarui an, in orasul Pantelimon , in Voluntari si Otopeni.

Alte localitati in care numarul spargerilor creste de Revelion sunt Branesti, Cernica, Tunari si Bragadiru.

"In perioada Sarbatorilor, hotii din locuinte migreaza spre zonele rurale, limitrofe Capitalei, atrasi de posibilitatea de a sustrage lucruri de pret sau cat mai multi bani. Hotii sunt atrasi de vilele ridicate in ultimii ani in jurul Bucurestiului , unde s-au stabilit oameni bogati. Acolo au sanse mai mari sa gaseasca ceva de valoare si pot sa fuga mai usor, fiind spatiu mai extins", a explicat un ofiter din Politia Romana , citat de EVZ.ro

Nordul judetului Ilfov pare mai sigur in acest an. Sistemele de securitate si de paza din localitati ca Snagov, Corbeanca si Tunari, ii descurajeaza pe spargatorii de locuinte.

Politistii spun ca o lumina aprinsa pe timpul noptii ii poate descuraja pe hoti. Mai mult, un vecin care intra zilnic in curte pentru a verifica daca totul e in ordine este un alt indiciu care ii poate deruta pe spargatori .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea