Social

#imunoterapie anticancer #descoperiri stiintifice 2013 #biologie structurala

Afla care este descoperirea stiintifica a anului 2013!

Revista americana Science a stabilit ca imunoterapia anticancer este descoperirea stiintifica a anului 2013.

Ca in fiecare an, prestigioasa revista Science a realizat un clasament al celor mai importante descoperiri stiintifice recente. Anul acesta, merituosul loc intai a fost luat de utilizarea imunoterapiei in combaterea cancerului.

Dupa cercetari laborioase si studii amanuntite, cercetatorii au reusit sa faca un pas inainte in descoperirea tratamentului impotriva cancerului. Acestia au fost incununati cu lauri de prestigioasa revista Science, pentru rezultatele promitatoare pe care le are imunoterapia anticancer in combaterea tumorilor maligne.

Clasamentul realizat de Science a cuprins inca noua descoperiri stiintifice realizate in acest an, printre cele mai importante regasindu-se celulele fotovoltaice din perovskit pentru productia rapida si ieftina a panourilor solare, biologia structurala folosita in crearea unui vaccin si tehnica de imagistica CLARITY, care permite explorarea amanuntita a creierului.


Sursa foto: Prevencionfremap.es

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea