Social

#branduri AFI Cotroceni #AFI Cotroceni

AFI Cotroceni a inaugurat in exclusivitate trei branduri noi

Cel mai mare mall din Romania isi invita clientii sa descopere trei noi branduri, care au deschis, in exclusivitate pentru Bucuresti, primele lor locatii, in AFI Cotroceni!

 

AFI Cotroceni continua seria de suprize pe care le-a pregatit pentru iubitorii de shopping. Clientii mall-ului vor putea, de acum, sa isi completeze garderobele cu tinute cu un aspect vintage, pline de culoare si cu un aer fantezist specific brandului israelian Michal Negrin, care a inaugurant recent primul sau concept store din Bucuresti, in AFI Cotroceni. De asemenea, cel mai mare brand turcesc de articole home & deco, Karaca, a deschis primul sau magazin din Romania, in mall-ul din zona Cotroceni.

Astfel, AFI Cotroceni continua sa-si surprinda clientii, de data aceasta cu doua magazine ale unor branduri recunoscute international, hotarate sa castige fidelitatea bucurestenilor si nu numai. in plus, clientii mall-ului vor putea, de acum, sa se bucure si de preparatele cu specific american ale Maggie's Ranch. Restaurantul reda atmosfera americana atat prin design, cat si prin meniul inedit, conceput de chef Paco Ruiz, venit special din Chicago pentru a-i surprinde pe romani cu preparatele sale.

"Prin deschiderile inedite din aceasta vara, AFI Cotroceni dovedeste inca o data ca aici clientii se pot bucura de shopping la superlativ. Pentru ca ne place sa le oferim cele mai diverse si, totodata, calitative optiuni atunci cand vine vorba de cumparaturi si de petrecerea timpului liber, vara aceasta, lista magazinelor a fost completata cu trei noi branduri prezente exclusiv in AFI Cotroceni." a declarat Amira Stanescu, Marketing Manager AFI Cotroceni.

Maggie's Ranch, gustul autentic american

Maggie's Ranch Taste of America reuseste sa surprinda si sa redea cu succes spiritul autentic american, atat prin decoratiunile care iti dau senzatia ca iei parte la filmarea unei productii western, dar si prin mancarea ce pastreaza gustul suta la suta american. Conceptul apartine proprietarilor resort-ului cu acelasi nume situat la 10 km de Cetatea Rasnov.

"Vedem deschiderea acestui restaurant ca pe o oportunitate. Decizia noastra de a fi prezenti si in afara ranch-ului din judetul Brasov este prima etapa a planului nostru de extindere a acestui concept la nivel national. Este un proiect ambitios, insa judecand dupa feedback-ul extrem de bun pe care l-am primit an de an de la clientii care ne viziteaza locatia din Rasnov, suntem convinsi ca cei care vor calca pragul restaurantului nostru din AFI Cotroceni vor fi la fel de placut surprinsi!" a declarat Sorin Marina, fondator Maggie's Ranch Holiday Resort.

Michal Negrin, bun gust desavarsit

Noul magazin inaugurat in AFI Cotroceni este cel de al doilea din Romania si completeaza lista de 65 de concept store-uri ce pot fi gasite in mall-uri de lux din peste 26 de tari, precum Japonia, Statele Unite ale Americii, Israel, Mexic, China, Canada, Franta, Italia, Ungaria, Australia, Rusia, Olanda, Croatia sau Muntenegru.

"Sunt foarte entuziasmata de deschiderea primului nostru concept store din Bucuresti, al doilea din Romania. Toate tinutele, toate elementele care le impodobesc provin din strafundurile inimii mele si va sunt prezentate cu mare dragoste, asa ca bucurestenilor si nu numai le doresc sa intre in lumea noastra, sa traim impreuna fantezia", a declarat designer-ul Michal Negrin.

Karaca, varietate pentru fiecare casa

Karaca este una dintre cele mai mari si mai longevive companii din industria turca a sticlei, portelanului si metalului si le ofera clientilor sai o gama larga de produse la preturi accesibile. in 2013, Karaca a primit cu mandrie certificatul de calitate turcesc (TURQUALITY®), o recunoastere foarte importanta pentru brandurile de origine turca de inalta calitate, recunoscute la nivel international.

Lista locatiilor inaugurate luna aceasta in AFI Cotroceni este completata de deschiderea insulei Chocolat, pe culoarul Sunset Boulevard. Deschiderile vor continua si in perioada urmatoare, cu noi surprize din partea AFI Cotroceni. Mai multe detalii puteti gasi pe www.aficotroceni.ro si pe pagina de Facebook AFI Cotroceni.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea