Social

#dacia logan #scandalul loganurilor #bogdan savin

Afacerea Loganurilor de 70 de mii de euro merge mai departe

Peste 1.700 de masini de politie asteapta sa fie casate de azi de zile iar celebrele Loganuri de 70.000 de euro sa le ia locul, in conditiile in care contractul, criticat atat de presedintele Traian Basescu cat si de PD-L, se deruleaza in continuare.

Astfel, echipajele de politie care inca mai lucreaza pe batranele Dacii folosesc, in loc de girofare, bastonul reflectorizant, masinile din dotare nu au servo-directie, iar aerul conditionat apare doar daca geamurile sunt deschise, informeaza Realitatea TV.

In acest timp, scandalul din jurul achizitiei de Loganuri de 70.000 de euro pentru Politie nu a miscat o virgula din acest megacontract de 500 de milioane de lei care se deruleaza absolut nestingherit, potrivit oficialilor IGPR citati de Financiarul.

"Aceste contracte se afla in etapa in care societatea declarata castigatoare desfasoara activitati de realizare a proiectelor respectivelor autospeciale ", se arata intr-un raspuns al IGPR pentru Financiarul. Nici macar partea financiara a acestei megaafaceri cu statul incredintate unei obscure firme de leasing detinuta de omul de afaceri Bogdan Savin nu s-a modificat in jos prin reajustari de costuri.

"In ceea ce priveste reducerile de costuri intervenite in urma renegocierilor, va informam ca, pana in acest moment, nu au fost demarate activitati de renegociere intre institutia noastra si societatea comerciala in cauza", afirma oficialii IGPR. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea