Social

"AEK Atena - o experienta utila"

Tehnicianul Ilie Dumitrescu a declarat, luni, ca perioada petrecuta la AEK Atena a reprezentat o experienta deosebit de utila pentru el.

"Cred ca perioada petrecuta la AEK Atena a fost o experienta extraordinar de buna. Am avut sansa sa lucrez cu sase jucatori care vor fi prezenti acum la CE. A fost o experienta utila, in plus am intrat pe piata in Grecia. Este foarte bine sa antrenezi o echipa de LC, la 35 de ani. Deocamdata nu am nici o oferta, am venit sa imi termin licenta PRO si apoi vom vedea. In filozofia suporterilor echipei AEK, poti sa cistigi sau sa pierzi campionatul, insa trebuie sa invingi in meciul cu Olimpiakos. In momentul in care ai cistigat impotriva acestei echipe, ei au dreptul sa spere la ceva mai bun", a spus Dumitrescu .

Ilie Dumitrescu apreciaza drept deplasata declaratia lui Cristian Borcea, care a afirmat ca jucatorii echipei Steaua sint "gloabe". "Din punctul meu de vedere, declaratia lui Cristian Borcea este deplasata. Indiferent cit ai iubi un club si cit de devotat esti unui club si indiferent de reactia euforica pe care o ai nu poti sa spui ca jucatorii de la Steaua sint niste gloabe. Este un limbaj de cartier si mie mi se pare un limbaj ieftin, care nu avantajeaza pe Dinamo. Aceste cuvinte nu isi au locul in vocabularul unui angajat al clubului Dinamo. Cred ca Borcea a devenit celebru pentru ca activeaza intr-un club de fotbal . Jucatorii care sint in teren i-au dat aceasta sansa. Il respect foarte mult pe Cristian Borcea, dar mi s-a parut deplasat ce a facut aseara si chiar sa scandeze anumite chestii nu cred ca il avantajeaza. Ceea ce s-a intimplat aseara este inadmisibil din punctul meu de vedere", a precizat Dumitrescu.

Ilie Dumitrescu a participat, luni, la ultimul modul al cursului pentru obtinerea licentei PRO. "Am avut o tema interesanta la cursul practic, si anume fazele fixe. Am discutat cu grupul de antrenori si cu presedintele comisiei, Mircea Radulescu , iar apoi am avut ocazia sa demonstrez in practica, lucrind cu o grupa de juniori de la Steaua si cred ca a fost un antrenament reusit", a spus Dumitrescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea