Social

#evoMAG.ro #promotii evomag.ro #laptopuri evomag #promotii laptop

(P) evoMAG.ro topeste preturile laptop-urilor. Iata cele mai tari promotii ale verii!

Este vara, este vacanta, iar toti banii stransi de-a lungul anului sunt planificati pentru calatorii si distractii? E timpul sa reevaluezi bugetul si sa refaci lista cu cheltuieli, deoarece pe masura ce inaintam in vara, evoMAG.ro topeste din ce in ce mai mult preturile. De data aceasta, magazinul lanseaza super promotii de vara la laptopuri!

Laptop HP 630

La doar 2099 de lei, pe evoMAG.ro iti cumperi un super laptop performant de la HP, care vine la pachet cu o super imprimanta Multifunctional Deskjet 3050A si cu Microsoft Office 2010. O oferta mai buna decat pe evoMAG nu gasesti in alta parte, iar promotia este valabila doar in aceasta vara!

Laptop Lenovo IdeaPad V570A

Laptopul IdeaPad 570A de la Lenovo face parte dintr-o alta promotie de exceptie pe care evoMAG.ro a pregatit-o pentru tine. Este un gadget ultraperformant, din gama premium. Are un procesor de ultima generatie, o memorie de 8 GB si cu o capacitate a hardului dre 500 GB.

Pretul de doar 2499 lei poate parea mare la prima vedere, insa in opinia expertilor, este chiar mic in raport cu configuratia pe care o are.

Laptop Acer Aspire 5750G-2434G64Mikk

Nici modelele din gama Acer nu fac nota discordanta si se aliniaza si ele celorlalte oferte si promotii atractive de vara la laptopuri.

Modelul Aspire 5750G-2434G64Mikk este disponibil, in stoc limitat, la pretul de 2599 lei. La achizitionarea acestui produs, evoMAG.ro iti face cadou si un card de memorie pentru laptop de 4 GB.

Laptop Dell XPS 15z

Laptopul Dell XPS 15z este unul dintre cele mai puternice si performante gadgeturi din categoria premium. Este considerat unul dintre cele mai subtiri laptopuri din lume si este creat special pentru a fi usor de manevrat si pentru a oferi tot ce este mai bun utilizatorului, fara prea mari eforturi.

Doar in aceasta vara poti sa iti cumperi acest laptop ultraperformant la cel mai mic pret din Romania, 3799 lei, doar pe evoMAG.ro. In plus, primesti si un card de memorie de 4 GB cadou.

evoMAG.ro iti da peste cap bugetul de vacanta, insa are totodata grija sa iti cumperi cel mai performant laptop la un pret super accesibil! Promotiile de vara la laptopuri sunt gata si mai fierbinti decat vremea caniculara din ultimele zile! Nu mai sta pe ganduri! Analizeaza atent ofertele magazinului pentru aceasta perioada si alege-te cu cel mai modern si la moda gadget al sezonului!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea