Social

#sportiv #pro vita #aristide nicula #tricou pro-vita

Aristide Necula este primul sportiv care poarta tricoul cu sigla Pro-Vita Bucuresti

ADVERTORIAL

Asociatia "Pro-Vita pentru nascuti si nenascuti" are de anul acesta un mesager de nadejde. Este vorba despre Aristide Necula, primul sportiv care se alatura programului umanitar si care promite sa duca mai departe mesajul de speranta si de dragoste de viata al asociatiei.


Cine este Aristide Necula

Aristide (Aris) Necula este unul dintre cei mai importanti alergatori de maraton romani, la categoria sa de varsta. In toamna acestui an, el a participat la traditionalul Maraton de la Munchen, Germania, si isi propune sa reprezinte Romania la toate maratoanele care vor fi organizate in Europa.

Incepand din 2012, Aristide Necula poarta cu mandrie, in toate competitiile nationale si internationale la care participa, tricoul cu inimile ingemanate, marca vizuala a asociatiei Pro-Vita Bucuresti.

Aris Necula s-a nascut in Hunedoara, are 45 de ani, iar in tinerete a facut atletism de performanta si arte martiale. Impulsionat de activitatea de salvare a vietilor omenesti a asociatiei Pro-Vita Bucuresti, sportivul a acceptat sa poarte tricoul pe care este inscriptionat logo-ul organizatiei.


Doua inimi rosii - mama si copilul

Logo-ul asociatiei Pro-Vita Bucuresti este compus din doua inimi rosii, asezate una in interiorul celeilalte si inscrise intr-un cerc negru, incomplet.

Inimile simbolizeaza mama si copilul, fie el nascut sau nenascut, in timp ce acel cerc incomplet simbolizeaza protectia. Logo-ul exprima misiunea asociatiei Pro-Vita Bucuresti, aceea de a ocroti cele mai vulnerabile fiinte umane aflate in dificultate si de a contribui la reintegrarea lor in familia naturala si in societate.

Culorile asociatiei Pro-Vita Bucuresti nu au fost alese la intamplare, ci sunt incarcate de semnificatii. Rosul simbolizeaza dragostea, caldura, vitalitatea, energia, forta si entuziasmul. Negrul sugereaza echilibrul, stabilitatea, dedicarea si consecventa.


Despre Asociatia Pro-Vita

Asociatia "Pro-Vita pentru nascuti si nenascuti" este o organizatie non-guvernamentala cu caracter crestin-ortodox, care isi propune sa apere viata umana in toate stadiile sale, de la conceptie, pana la moartea naturala. Organizatia "Pro-Vita" (pentru viata) este parte a miscarii internationale pentru salvarea vietii (pro-life).

Infiintata la scurt timp dupa revolutia din decembrie 1989, asociatia "Pro-Vita" s-a extins la nivel national si are mai multe filiale, una dintre cele mai importante fiind cea de la Bucuresti.

Fiecare om, nascut sau nenascut, merita protectia egala a legii, iar instituirea si apararea acesteia constituie scopul final al activitatii asociatiei "Pro-Vita".

Fiecare persoana care doreste sa ajute alti oameni aflati in dificulate se poate alatura programului "Pro-Vita" prin oferirea de donatii, voluntariat, sponsorizari sau chiar prin aderare ca membru al organizatiei.

Odata cu cooptarea alegatorului de maraton Aristide Necula, asociatia "Pro-Vita", filiala Bucuresti, isi propune sa atraga si alti sportivi care sa promoveze mesajele umanitare ale organizatiei prin purtarea tricoului alb inscriptionat cu inimile rosii "Pro-Vita".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea