Social

Adversar CM 2010: Wenger, noul selectioner al Frantei?!

Euro 2008 s-a terminat pentru noi, romanii, cu o mare parere de rau, una ca se putea mai bine, dar si cu o mica speranta. La ce a aratat la acest Campionat European , Franta nu are de ce sa ne sperie in vederea campaniei de calificari la Mondialele din 2010.

Numai ca, din nefericire, Franta lui Domenech ar putea fi Franta lui Wenger, oficialii din Hexagon pregatind in aceste zile aducerea super-tehnicianului lui Arsenal in locul previzibilului Raymond. Potrivit cotidianului Daily Star, Thierry Henry si Patrick Vieira au facut o sedinta in vestiar, in urma careia au stabilit ca cel mai indicat selectioner ar fi fostul lor antrenor de la Arsenal, Arsene Wenger , desi presa franceza il considera favorit pe Didier Deschamps.

Sursa citata noteaza ca mutarea are sanse mari de reusita, datorita relatiei, deloc cordiale, dintre tehnicianul lui Arsenal si conducatorii gruparii londoneze. In primul rand, Wenger este extrem de suparat de faptul ca Mathieu Flamini a fost lasat sa plece la AC Milan, in timp ce Manuel Adebayor este dat si el ca si transferat pe San Siro. In plus, antrenorul francez ar fi oarecum plictisit de banca tehnica a „tunarilor”, pricipalul motiv fiind seceta de trofee din ultimii trei ani.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea