Social

Aducerea oamenilor de afaceri in ministere nu se va face cu incalcarea Legii anticoruptie

Numirea oamenilor de afaceri care vor lucra in ministere ca secretari de stat se va face cu respectarea prevederilor privind conflictul de interese, a declarat luni, la sediul PSD, premierul Adrian Nastase .

Seful Executivului a spus ca aceste persoane isi vor suspenda, pe perioada in care vor lucra in ministere, activitatile de natura economica, pe modelul intalnit in alte state.

Aducerea unor oameni de afaceri in structurile ministeriale are ca scop dinamizarea activitatii la nivelul secretarilor de stat: "Este clar ca in multe ministere functioneaza secretari de stat care au o lunga experienta, dar sunt adeseori destul de conservatori in abordarea unor solutii noi si de aceea dorim sa avem un influx de profesionalism de tip comunitate de afaceri si acesta este sensul ideii pe care am lansat-o la Snagov", a precizat primul-ministru.

Pe de alta parte, in urma anuntarii noii structuri a Guvernului vor fi analizate si consecintele care rezulta din comasarile decise la nivelul structurii si a numarului secretarilor de stat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea