Social

#adriean videanu #sorin oprescu #candidatura #candidat Primaria Capitalei #frustare

Adriean Videanu se inscrie in cursa pentru Primaria Capitalei

Adriean Videanu, fost primar al Capitalei, a anuntat astazi ca vrea sa se inscrie din nou in cursa pentru scaunul de primar in 2016. Videanu a marturisit, de asemenea, ca unul dintre cele mai mari regrete ale sale este faptul ca nu a candidat si in 2008, pentru un al doilea mandat.

Adriean Videanu a recunoscut totodata ca PDL vrea sa recastige Primaria Capitalei si crede ca il poate invinge pe actualul primar, Sorin Oprescu, care se bucura totusi de o mare popularitate.

"La momentul la care se va hotari candidatul la Primaria Capitalei, daca voi fi in masura sa castig primaria, voi candida. (...).

Cred ca in 2016, Sorin Oprescu este un candidat de batut. (...) In istoria politica recenta am facut niste greseli. Cea mai mare greseala a fost ca nu am mai candidat in 2008 la Primaria Capitalei. Am avut o frustrare personala, legata de neincrederea colegilor mei. [...]", a declarat Adriean Videanu, pentru "Gandul".

Sursa foto: aradon.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea