Social

#presedinte #pdl #adriean videanu #candidatura

Adriean Videanu: Nu mi-am anuntat si nu mi-am dorit niciodata sa candidez la presedintia PDL

Adriean Videanu, prim-vicepresedintele PDL , a declarat, luni, la TVR, ca, nu va candida la sefia PDL, infirmand astfel zvonurile care circulau cu insistenta in ultima vreme, potrivit realitatea.net.

"Nu. V-o spun in premiera, ca am vazut tot felul de speculatii in presa. Nu mi-am anuntat si nu mi-am dorit niciodata sa candidez la presedintia partidului", a declarat Videanu

"Singurul lucru pe care mi-l doresc e ca expertiza mea economica, administrativa, s-o pun la dispozitia partidului, in cadrul comisiei de strategii", a adaugat Adriean Videanu.

Declaratiile lui Videanu vin la scurt timp dupa  ce Elena Udrea, liderul PDL Bucuresti , a tinut sa precizeze inca o data ca nu va candida la presedintia partidului.  Udrea se asteapta ca la alegerile interne din PDL sa fie depuse mai multe candidaturi :  "M-as bucura ca la alegerile din PDL sa existe competitie. Sa vina fiecare cu un program care sa reformeze PDL, pentru ca e nevoie de reforma in partid. Important ar fi ca cei care vor candida sa vina cu o reforma la PDL".

Noul presedinte al democrat-liberalilor urmeaza sa fie ales pe 14 mai, in cadrul Conventiei Nationale, care se va desfasura la Palatul Parlamentului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea