Social

#adriana iliescu #cei 7 violatori Vaslui

Adriana Iliescu sare in apararea celor 7 violatori. Ce spune despre Raluca!

Adriana Iliescu, cea mai batrana mama care a nascut in Romania, a uimit din nou de curand! De data aceasta, cu o declaratie despre cei 7 violatori din Vaslui. Femeia in varsta de 77 de ani crede, la fel ca tot satul violatorilor, ca fata e de vina, scrie cancan.ro.

De-a lungul timpului, Adriana Iliescu a dovedit o pozitie echilibrata in toate iesirile sale publice. Tocmai de aceea, pozitia pe care a adoptatat-o in cazul violului de la Vaslui pare a fi nefireasca, pentru ca Adriana Iliescu crede ca fata violata de cei 7 indivizi aflati acum dupa gratii i-ar fi incurajat la comiterea faptei!


Adriana Iliescu considera ororile la care a fost supusa Raluca un "presupus viol" ."Se zice ca e un presupus viol, ca de fapt n-a fost, ca era un lucru pe care il facea ea curent... ce sa ma bag eu in asa ceva" a declarat Adriana Iliescu, in exclusivitate pentru Cancan.ro. Mai mult decat atat, femeia nu s-a sfiit sa-i puna eticheta Ralucai: "Daca o fi fost si aia o zdreanta pe acolo, eu stiu ce s-a intamplat", a mai spus Adriana Iliescu. Declaratia este cu atat mai socanta cu cat Adriana Iliescu este mama de fata. Exprimarea este cu atat mai ciudata, cu cat Adriana Iliescu a lucrat o viata intreaga ca profesor universitar de limba si literatura romana, dar si ca scriitor de povesti pentru copii.

Sursa foto: stirile.rol.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea