Social

#film #cronica #adrian nastase

Adrian Nastase s-a facut cronicar de film

Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, se pare ca s-a cam saturat de politica. Cel putin in aceste zile de sarbatoare. Asadar, social democratul nu a vrut sa vorbeasca despre acest subiect de Paste.

"Acum, in zilele dedicate familiei si relaxarii, in care decidem lucid sa nu ne mai consumam in discutii despre motiuni, somaj sau crize, as vrea sa scriu ceva despre arta din viata. Stiu, pare un subiect prea mare pentru a fi tratat pe scurt, intr-un moment in care parca am vrea sa compensam oboseala din toate celelalte zile ale anului. Totusi, vreau sa va vorbesc despre viata care creeaza arta, fara efort, cu toata naturaletea posibila a celui care se distreaza in timp ce schimba in bine viata celorlalti", scrie Nastase pe blogul personal.

Social democratul s-a relaxat in aceste zile la Cornu, unde a vizionat mai multe filme. El a scris pe blog o cronica plina de caldura la "Concertul" lui Radu Mihaileanu .

 ( citeste continuarea pe Ziare.com )

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea