Social

#adrian nastase #sorin oprescu #psd #primaria capitalei

Adrian Nastase: PSD doreste sa-l sprijine pe Sorin Oprescu in calitate de candidat independent la Primaria Capitalei

Adrian Nastase a declarat, duminica, la Valenii de Munte , Prahova, ca a discutat cu membrii Partidului Social Democrat si ca "nu sunt probleme" in legatura cu sustinerea candidaturii lui Sorin Oprescu, actual edil a Bucurestiului, pentru inca un mandat de primar general.

"Eu nu am vazut in ultima perioada rezerve on a sustine candidatura lui Sorin Oprescu si sper ca si el va accepta (…) sa fie sustinut. Noi l-am sprijini si dorim sa-l sprijinim in calitate de candidat independent , si nu de membru al unuia dintre partide.", a afirmat Adrian Nastase, conform Mediafax.

"S-a vazut foarte clar ca, pana la urma, el devine tinta din partea unor televiziuni , din partea unor partide si, evident, stie şi el foarte bine că atunci cand stai pe mijlocul drumului risti sa te calce masinile care vin si dintr-o parte si dintr-alta. Fara indoiala, este utila candidatura lui ca independent, oamenii vor acest lucru, a dovedit ca poate sa finalizeze proiecte în Bucuresti", a adaugat Nastase.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea