Social

#adrian nastase #sef din umbra #negociere psd pd-l #desemnare premier consultari

Adrian Nastase: Eu nu am o problema cu PD-L, ci cu seful lor din umbra

Problema partidului prezidential este, cel putin in cazul lui Adrian Nastase, nu politica promovata, ci "seful din umbra ", presedintele Traian Basescu .

"Eu nu am o problema cu PD-L, ci cu seful lor din umbra", a declarat Adrian Nastase, miercuri, la Antena 3.

In conditiile date, PSD nu vrea sa intre sub umbrela lui Traian Basescu pentru ca asta ar insemna, potrivit lui Nastase, sa se transforme intr-un partid de nivelul al doilea. Presedintele Consiliului National al PSD explica ce s-ar intampla cu PSD daca ar accepta o alianta cu PD-L: "o intelegere cu PD-L ar inseamna, de fapt, intrarea sub umbrela lui Traian Basescu si ar transforma PSD intr-un partid de nivelul al doilea, care fi guvernat de un partid care are premierul si serviciile de informatii".

Basescu va anunta un candidat care sa stranga voturi pe la Marriot si Capsa

In opinia lu Adrian Nastase, presedintele Basescu este cel care vrea "sa lanseze procedura de formare a guvernului" si "se va grabi in zilele urmatoare si va incerca sa declanseze consultarile", motiv pentru care fostului premier ii este neclara calitatea lui Traian Basescu: Parlament sau presedinte? "Va anunta un anumit candidat, o sa-l desemneze dupa asa zise consultari, care sa se duca la Marriot, la Capsa sa stranga voturi", a criticat Nastase. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea