Social

#rural #moldova #psd #adrian nastase #sondaje=

Adrian Nastase este ingrijorat de faptul ca PSD pierde teren in Moldova si in zonele rurale

PSD-ul scade in sondaje si in zonele pe care le domina inainte: zona rurala si in regiunea istorica Moldova. Acesta este avertismentul pe care il lanseaza Adrian Nastase pe blogul sau, subliniind faptul ca, in cazul in care partidul sau nu va gasii solutii pentru o revenire in aceste partiale tarii, alegerile din acest an vor aduce probleme PSD -ului.

Fostul presedinte al partidului social-democrat a criticat actuala conducere a partidului pentru ca nu incearca sa aiba o imagine cat mai completa a situatiei existente in tara, la nivel de partid. "Mi se pare elementar ca inainte de a stabili directia spre care ne indreptam si pasii pe care urmeaza sa-i facem sa avem o imagine foarte clara a prezentului”, noteaza Adrian Nastase pe blogul sau, referitor la partidul sau.

Social-democratul se declara nemultumit de faptul ca sondajele plaseaza PSD-ul in urma PDL-ului, chiar si in zonele in care acesta conducea fara probleme inainte, respectiv in Moldova si in zonele rurale. Rezultatele acestor sondaje ar trebui sa fie, conform presedintelui Consiliului National al PSD, “motiv de introspectie” pentru conducerea partidului, care ar trebui sa caute si sa gaseasca solutii, mai ales in aceasta perioada pre-electorala.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea