Social

#inchisoare #adrian nastase # condamnare la inchisoare # condamnare cu executare # adrian nastase condamnat

Adrian Nastase, condamnat la inchisoare

Fostul premier Adrian Nastase a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu executare in dosarul "Trofeul Calitatii". Decizia a fost data, luni, de magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie.

In plus, completul de judecatori a dispus ca actualului lider al Consiliului National al PSD sa ii fie interzise anumite drepturi, pentru o perioada de trei ani. Totodata, magistratii au hotarat confiscarea a aproape 40.000 de lei.

Dupa aflarea deciziei, Adrian Nastase a reclamat ca a fost vorba de un dosar instrumentat politic, precizand ca va ataca decizia cu recurs.

"Platesc pentru ca in acesti ani am avut curajul sa il infrunt pe Traian Basescu si pe oamenii sai, si pentru ca am avut curajul sa il infrunt pe Daniel Morar si pe oamenii sai", s-a aparat fostul premier.

Colegii sai din PSD si-au exprimat solidaritatea, in timp ce liberalii, in frunte cu liderul Crin Antonescu, au decis sa se detaseze de acest caz, metionand totusi ca, in asemenea situatii, "trebuie facute anumite gesturi ".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea