Social

Adrian Nastase are probleme cu diabetul

Tensiunea in care traieste in ultima perioada Adrian Nastase , fost premier si actual presedinte al Camerei Deputatilor, a inceput sa-i provoace acestuia mari probleme de sanatate.

Putini stiu ca Adrian Nastase are diabet. Stresul si tensiunea cauzate de ancheta DNA , iminenta perchezitie, problemele de sanatate ale Danei, sotia sa, toate acestea si-au spus cuvantul si s-au concretizat printr-o crestere foarte mare a glicemiei. Zilele trecute, Adrian Nastase si-a speriat apropiatii, in conditiile in care glicemia i-a "sarit" la 250-300 mg pe decilitru. Or, limitele normale ale nivelului de zahar in sange sunt intre 80 si 120 mg intre mese!

Medicii specialisti i-au recomandat acestuia ca este absolut necesar sa recurga la insulina, pentru a nu-si agrava starea si mai mult, existand pericolul unei come diabetice. Insa presedintele Camerei Deputatilor a refuzat vehement sa recurga la insulina. El si-a justificat decizia prin faptul ca, de vreme ce ar fi posibil sa nu respecte tratamentul si orele de masa regulate, atunci ar aparea riscul unei hipoglicemii, ceea ce duce la lesin .

Adrian Nastase a considerat ca este mai sanatos sa evite o astfel de situatie -pierderea cunostintei- pentru a nu da nastere unor barfe ale "binevoitorilor", care ar putea interpreta un eventual lesin drept o consecinta a anchetei efectuate de DNA.
(continuarea in 0 )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea