Social

#carti #inchisoare #pedeapsa #eliberare #adrian nastase

Adrian Nastase ar putea fi eliberat azi din inchisoare

Fostul premier Adrian Nastase ar putea fi eliberat astazi, dupa aproape sapte luni si jumatate de inchisoare din cei doi ani primiti in dosarul "Trofeul Calitatii". Cererea de eliberare inainte de termen a lui Adrian Nastase urmeaza sa fie dezbatuta de Judecatoria Sectorului 4.

Comisia de eliberari conditionate din cadrul Penitenciarului Jilava a dat deja aviz pozitiv pentru punerea in libertate inainte de termen, constatand ca s-a implinit termenul de o treime din pedeapsa in care Nastase ar putea fi eliberat.

Comisia a tinut cont de activitatile desfasurate de Adrian Nastase in inchisoare, printre care si cele trei carti publicate, dar si de zilele pe care fostul lider PSL le-a petrecut in Spitalul Floreasca, scazute din pedeapsa in urma unei decizii judecatoresti.

Pana in acest moment, avocatii lui Adrian Nastase au cerut de doua ori schimbarea datei de judecare a cererii de eliberare pentru 10, respectiv 18 februarie. Ambele solicitari au fost insa respinse, judecatorii mentinand termenul de 12 februarie stabilit initial.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea