Social

#adrian nastase #penitenciarul rahova #adrian nastase rahova

Adrian Nastase a fost transferat la Penitenciarul Rahova

Adrian Nastase a fost transferat, marti seara, de la Spitalul Floreasca la sectia de terapie intensiva a Penitenciarului Spital Bucuresti, punandu-se astfel in aplicare hotararea Tribunalului Bucuresti.

Instanta a decis in aceeasi zi ca nu exista niciun impediment de punere in aplicare a mandatului de executare a pedepsei de doi ani de inchisoare in cazul fostului premier.

Adrian Nastase a fost cazat la Penitenciarul Rahova intr-o camera cu doua paturi si grup sanitar propriu, in care se mai afla un alt detinut. Fostului premier i-au fost verificate identitatea si documentele de incarcerare si i s-a facut un consult medical.

"De asemenea, la internarea in Penitenciarul Spital Bucuresti Rahova sunt avute in vedere recomandarile medicilor specialisti care au examinat anterior condamnatul. Dreptul la asistenta medicala al persoanelor aflate in executarea pedepselor privative de libertate este garantat. Asistenta medicala in penitenciare se asigura in mod gratuit, ori de cate ori este necesar sau la cerere, cu personal calificat, potrivit legii. Examenul medical se realizeaza in conditii de confidentialitate", au precizat reprezentantii penitenciarului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea