Social

#mutu #chelsea #adrian mutu #recurs #proces

Adrian Mutu si Chelsea s-au infruntat astazi la Lausanne

Adrian Mutu a infruntat din nou Chelsea, astazi, la Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne. Romanul a venit insotit de sase avocati , in incercarea de a incheia acest conflict care l-ar putea costa pe Mutu 17 milioane de euro.

Audierea care a avut loc la pranz si a durat cinci ore. In dosarul "Adrian Mutu versus Chelsea" cauza fotbalistului roman fiind sustinuta de sase avocati: Paolo Rodella, Michele Colucci, Giampaolo Monteneri, Guglielmo Verderame, Stephen Sutton si Vaughan Lowe, dupa cum noteaza GSP.ro.

Conform avocatilor, decizia va fi data la finalul deliberarilor oficialilor TAS, bazate pe analiza tuturor actelor si declaratiilor din dosar. Respectiva decizie va fi insa cea care va incheia cei cinci ani de cand dureaza acest conflict intre Mutu si fosta sa echipa, Chelsea.

Astazi la Lausanne a avut loc o audiere , care face parte din recursul depus de Mutu, care cuprinde si o cerere de anulare a sanctiunii primite de la FIFA prin care internationalul roman este obligat sa plateasca daune de 17 milioane de euro fostului sau club, Chelsea. Depistat pozitiv cu cocaina in 2004, atacantul a fost concediat de londonezi, care s-au adresat forului mondial pentru a-si recupera paguba.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea