Social

#adrian mutu #retragere #fotbal

Adrian Mutu se retrage in 2014

Revenit pe teren dupa suspendarea de opt luni in urma depistarii pozitive cu sibutramina , Adrian Mutu spune ca isi doreste sa joace pana in 2014 la Fiorentina , anul in care se va retrage din fotbal.

Intr-un interviu acordat publicatiei italiene “La Natione”, Mutu a dezvaluit faptul ca i s-a propus prelungirea contractului, insa a refuzat acest lucru: "Clubul mi-a oferit o reinnoire a contractului pentru cinci ani, dar eu le-am spus ca mai vreau sa joc fotbal doar pentru inca trei ani. Vreau sa-mi inchei cariera la Fiorentina. Sper sa se intample acest lucru. Nu are rost sa fac previziuni acum, dar nu cred ca viitorul meu e legat de cate goluri dau in retur. Fiorentina stie cat valorez cand sunt in forma, si acum iata-ma aici, pregatit sa joc bine".

Intrebat despre o posibila revenirea la nationala, Mutu a fost destul de zgarcit in declaratii: “E clar ca eu sper sa ma intorc la nationala, dar despre asta ar trebui sa vorbim mai putin. Abia am revenit in campionat”.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea