Social

Adrian Mutu: Nu sunt un tradator

Dupa Gianfranco Zola si Mario Stanic, atacantul Adrian Mutu este al treilea jucator al echipei de fotbal AC Parma care va evolua la formatia Chelsea Londra , informeaza cotidianul italian `` Gazzetta dello Sport ``, care precizeaza ca atacantul roman ``nu a putut rezista sirenelor engleze``.

``Dupa ce solicitase in repetate randuri sa devina capitanul Parmei, iar dorinta i-a fost indeplinita, golgeterul din editia trecuta a campionatului italian /18 goluri in 31 de meciuri/ a decis sa accepte oferta faraonica a rus Roman Abramovici ``, adauga ziarul citat.

``Nu sunt un tradator. Suporterii Parmei trebuie sa inteleaga ca aceasta era ocazia vietii mele si nu o puteam refuza. Las in Italia o echipa tanara si foarte competitiva, calificata in Cupa UEFA, care se va descurca si fara mine. Vreau sa le multumesc tuturor celor de la Parma pentru tot ceea ce au facut pentru mine. Aici este-o adevarata familie, iar jucatorii Parmei au fost pentru mine ca niste frati. Prietenia va ramane, chiar daca nu vom mai fi colegi de echipa``, a delarat Mutu.

Referindu-se la viitoarea sa echipa, internationalul roman a precizat: ``Compatriotul si prietenul meu Dan Petrescu mi-a spus numai lucruri bune despre Chelsea. Posibilitatea de a evolua in Liga Campionilor a contat, de asemenea, foarte mult in decizia mea. Orice fotbalist isi doreste sa joace la cel mai inalt nivel, iar Chelsea are posibilitatea de a se califica in grupele Champions League , dupa meciurile din turul preliminar cu slovacii de la MSK Zilina``.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea