Social

#scandal #sri #adrian mutu # convorbire telefonica # nuredim beinur

Adrian Mutu, implicat intr-un nou scandal

Atacantul roman Adrian Mutu este din nou in centrul unui scandal.

Potrivit ziarului Adevarul, Serviciul Roman de Informatii a interceptat pe 12 mai 2010 o convorbire telefonica dintre Mutu si interlopul constantean Nuredin Beinur, in care fotbalistul roman se plangea ca a fost nevoit sa achite nota de plata la un restaurantul acestuia.

Din aceasta discutie, reiese ca Nuredin Beinur ii plateste mesele lui Adrian Mutu, se foloseste de imaginea fotbalistului pentru a obtine bani din reclama mascata si este interesat de afacerea cu bijuterii a lui Consuelo, sotia lui Mutu.

Aceeasi convorbire telefonica scoate la iveala faptul ca Adrian Mutu este implicat in afacerile lui Nuredin Beinur, care ii propune fotbalistului sa filmeze un reportaj in Turcia.

Nuredin Beinur si mai multi complici ai sai au fost trimisi in judecata, saptamana trecuta, pentru mai multe fapte de santaj, Abuz in serviciu contra intereselor persoanelor si favorizarea infractorului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea