Social

#mutu #fiorentina #vanzare #liga campionilor #bayern munchen

Adrian Mutu este dorit in continuare la Fiorentina

Mutu este considerat in continuare printre oamenii de baza ai echipei italiene Fiorentina. Atacantul roman s-a intalnit ieri cu directorul sportiv al echipei sale, care i-a spus romanului ca este nevoie de el la echipa, in forma maxima si motivat.

Potrivit presei italiene, Adrian Mutu a mers la Corvino ca sa isi “la revedere ” inainte de plecarea in vacanta, la intalnire fiind prezent si impresarul lui Mutu, Alessandro Moggi . Potrivit oficialului fiorentin, romanul era in forma buna si si-a manifestat dorinta de a reveni cat mai repede pe teren.

In presa din Peninsula, in ultimele luni, au fost vehiculate zvonuri referitoare la o posibila plecare a lui Mutu de la Fiorentina, cea mai des mentionata tara, posibila destinatie pentru roman fiind Germania, respectiv echipa Bayern Munchen.

Adrian Mutu a ratat finalul actualei editii din Serie A italiene din cauza unei accidentari la genunchi, care s-a soldat cu o operatie. La sfarsitul actualei editii de campionat, echipa lui Mutu s-a clasat pe locul 4 , pozitie care ii asigura participarea la viitoarea editie a Ligii Campionilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea