Social

Adrian Mutu e bun de plata

Comitetul de apel al Premier League a decis ieri ca fostul club al lui Mutu, Chelsea, trebuie sa primeasca compensatii financiare in urma transferului jucatorului roman la Juventus. Chelsea, care a rupt in noiembrie contractul cu Mutu acuzandu-l de "comportament inadecvat", vrea sa recupereze jumatate din banii pe care i-a platit Parmei in vara anului 2003, adica 11,5 milioane de euro, suma ce ar putea fi platita de Juventus. Ca sa-si sustina cauza, Chelsea a pretins ca a pierdut aproape 20 de milioane de euro cu " cazul Mutu ", bani pe care i-ar fi incasat dintr-un transfer al acestuia, plus salariul pe care i l-a platit romanului. Presa britanica scrie ca FIFA ar putea judeca in continuare cazul, iar in situatia in care nu i se da dreptate, Chelsea se va judeca cu Mutu la un tribunal civil. Selectionerul Victor Piturca a declarat ieri, intr-o conferinta de presa organizata la Casa Fotbalului, ca doreste sa il foloseasca pe Adrian Mutu in amicalul cu Moldova, programat la 24 mai la Bacau, la 6 zile dupa ce acestuia ii expira suspendarea pentru dopaj. "in cazul in care Juventus nu are nevoie de el, il voi chema sa joace cu Moldova. As prefera insa ca el sa joace pentru Juve", a mai spus selectionerul. Piturca a vorbit si despre fotbalistii care nu au jucat prea mult in ultimul timp si pe care i-ar putea chema sa evolueze impotriva Moldovei. "Mai sunt si alti jucatori pe care vreau sa-i chem la lot daca nu sunt utilizati la echipele lor de club, de exemplu Marius Niculae , de la Sporting Lisabona . De asemenea, Marica si Stoican, care au fost accidentati , au revenit in forma. Cat despre Pancu, as prefera ca el sa fie in teren cat mai mult la Besiktas, nu in poarta, asa cum a facut-o in partida disputata cu Fenerbahce", a spus Piturca.

"Poate ma retrag din nationala!"

Adi Mutu a aflat ieri de decizia Federatiei engleze. ProSport a vorbit cu atacantul nationalei, care a marturisit: "Sunt la fel de ingrijorat ca orice persoana care s-ar afla in locul meu, pusa sa plateasca 11,5 milioane de euro. Chestia e insa ca nu mai stiu pe nimeni in aceasta situatie". Adi auzise si de varianta in care Juventus ii va rezilia contractul, pentru a nu-i plati penalizarea catre Chelsea. "Te poti astepta la orice in viata", a comentat Mutu. Referitor la escapada cu modelul venezuelean Aida Yespica, Adrian a fost vehement: "in Italia a fost o stire, la noi s-a facut foileton. De ce paparazzi n-au venit si la antrenament sa vada cum ma pregatesc? Eu cer doar respect. Mai mult respect si intelegere din partea presei. Pentru ca, altfel, stau si ma intreb: de ce sa mai vin la echipa nationala? Daca nu sunt respectat, ce rost ar mai avea?".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea