Social

Adrian Mutu asteptat la Galatasaray

Adrian Mutu mai are de asteptat citeva ore pina la aflarea sanctiunii pe care o va primi din partea Federatiei Engleze de Fotbal (FA) fiindca a incalcat regulamentul folosind o substanta interzisa. Atacantul roman va fi audiat miine de FA, care va lua o decizie, Briliantul riscind o suspendare intre sase luni si doi ani. Avocatii atacantului au dat publicitatii un comunicat in care mentioneaza ca Mutu nu va renunta la fotbal si va da in judecata publicatiile care au scris neadevaruri despre el. Totodata, tabloidul The Sun sustine ca Gheorghe Hagi este dornic sa-l ia la echipa turca Galatasaray Istanbul .

Gheorghe Hagi, antrenorul echipei Galatasaray, este nasul lui Adrian Mutu, cei doi fiind, pina nu de mult, si coechipieri la echipa nationala a Romaniei. Acum antrenorul Gica Hagi ii intinde o mina Briliantului, aflat la ananghie. Tabloidul britanic The Sun sustine ca tehnicianul ros-galbenilor a declarat ca este dispus sa-l transfere pe atacantul roman la formatia turca. Usa este deschisa pentru Mutu si in sufletul meu , si la Galatasaray, daca vrea sa vina aici. A facut o greseala, dar cine nu face? Numai Dumnezeu nu. Este finul si compatriotul meu. Nu-l pot lasa balta cind situatia este dificila, a precizat Hagi. Acelasi ziar publica o declaratie a fundasului Cristian Chivu, de la echipa italiana AS Roma, care-l sfatuieste pe Mutu sa paraseasca Anglia. Echipele profesioniste ii folosesc pe jucatori ca pe niste lamii: fac suc din noi si apoi ne arunca, a conchis Chivu.

Fotbalul este viata sa

Dupa aproape doua saptamini de la izbucnirea scandalului, timp in care presa a fost plina de povesti picante despre viata lui, Adrian Mutu a rupt tacerea si, prin intermediul avocatilor Graham Atkins si Campbell Hooper, a trimis un comunicat in care subliniaza ca nu s-a gindit nici un moment sa renunte la fotbal, adaugind ca va accepta fara sa cricneasca orice pedeapsa hotarita de FA. Domnul Mutu intentioneaza sa accepte orice rezultat al audierii de la FA si sa munceasca din greu pentru a reveni in fotbal, daca va fi suspendat. Mutu iubeste fotbalul - este viata sa - si n-are nici o intentie sa paraseasca acest sport, se mentioneaza in comunicat.
Avocatii romanului au precizat ca Mutu isi cere scuze fata de toti cei care au fost afectati de acest scandal, adaugind insa ca fotbalistul intentioneaza sa cheme in justitie publicatiile care au scris neadevaruri despre el. In comunicat se precizeaza ca Adrian Mutu este sprijinit de clinica Sporting Chance pentru a depasi problemele. Regreta din tot sufletul ca n-a cautat ajutor mai devreme. Din fericire, cu sprijinul excelent din partea FA, a PFA si a lui Peter Kay de la The Sporting Chance Clinic, Mutu a facut deja progrese semnificative, se arata in comunicat.

Gianfranco Zola , alaturi de Briliant

Cotidianul Birmingham Post scrie ca Adrian Mutu si-ar fi exprimat dorinta de a juca la echipa engleza Aston Villa, alaturi de starul columbian Juan Pablo Angel. Atacantul roman este sustinut moral si de Gianfranco Zola, fost jucator la Chelsea Londra. Sint trist si imi pare foarte rau pentru el. A facut o greseala, dar sper ca va avea sansa de a juca la alta echipa, a spus Zola, care se afla la Roma.

Sprijin de la Bosnich

Portarul australian Mark Bosnich a declarat pentru CNN ca il va sprijini pe Adrian Mutu. Chelsea si-ar cistiga o multime de prieteni daca ii va da acestui baiat o noua sansa, a declarat Bosnich, caruia echipa engleza i-a reziliat contractul dupa ce federatia l-a suspendat noua luni pentru consum de cocaina.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea