Social

#arbitraj sportiv #tribunal #amenda #chelsea #adrian mutu

Adrian Mutu a ajuns la mana TAS-ului

Soarta lui Adrian Mutu va fi decisa de Tribunalul de Arbitraj Sportiv , in data de 7 mai . TAS va hotari daca mentine decizia luata de forul mondial care a decis ca Mutu trebuie sa plateasca celor de la Chelsea 17.173.990 de euro.

Litigiul intre atacantul Fiorentinei si clubul Chelsea Londra care solicita daune jucatorului roman pentru a consumat cocaina va fi examinat pe 7 mai, la Lausanne de catre Tribunalul de Arbitraj Sportiv .

Avocatii lui Mutu vor cere anularea acestei amenzi. Jucatorul roman a contestat in octombrie 2008 decizia FIFA in care trebuie sa platesca daune de 17 milioane de euro fostului sau club, pentru ca a incalcat conditiile contractuale.

Decizia TAS este asteptata in decurs de patru luni de la inaintarea apelului, conform Gandul.

Adrian Mutu a fost achizitionat de catre Chelsea de la FC Parma in 2003, dar  fost concediat in octombrie 2004 dupa rezultatul pozitiv la testul antidoping. Clubul londonez sustine ca Mutu a provocat gruparii pierderi de 13 milioane de lire sterline.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea