Social

Adrian Ilie: Valencia nu este favorita

Atacantul roman Adrian Ilie crede ca fosta sa echipa, FC Valencia , nu este favorita in intalnirea de pe teren propriu cu actuala sa formatie, Besiktas Istanbul, ce va avea loc joi in cadrul primei manse a 16-imile de finala ale Cupei UEFA, informeaza agentia EFE. "In Liga Campionilor am reusit sa castigam pe terenul echipei Chelsea Londra , putem deci sa ne impunem si aici", a declarat " Cobra " la sosirea pe aeroportul din Valencia. Internationalul roman a precizat ca, daca va avea posibilitatea sa marcheze in meciul de joc, o va face. "Meseria mea este sa inscriu goluri si voi face acest lucru daca voi avea ocazia", a adaugat fostul jucator al Valenciei, precizand insa ca nu stie daca se va bucura prea tare in cazul in care va reusi sa marcheze, in semn de respect fata de fostii sai suporteri.

Adrian Ilie a mai precizat ca disputarea meciului retur in Turcia va fi in avantajul echipei Besiktas "doar daca va obtine un rezultat bun in partida de joi seara". Fostul jucator al echipelor Steaua, Galatasaray, Valencia si Alaves a mai spus ca revine in Spania "ceva mai matur", avand totodata numai cuvinte de lauda la adresa portarilor adversalei sale din Cupa UEFA, Santiago Canizares si Andres Palop, pe care ii considera "printre cei mai buni din lume".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea