Social

#klaus iohannis #adrian despot #vita-de-vie #cotroceni

Adrian Despot va reprezenta romanii la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis

Desi afirma pe contul personal de facebook ca nu va participa la intalnirea cu preedintele, dupa ce a fost invitat chiar de presedinte la intalnire, acesta a declarat ca va participa la intalnirea de la Cotroceni.

 

Adrian Despot a scris acum putin timp pe pagina personala de faceook ca: "Am fost invitat la Cotroceni de catre Presedintele Iohannis. In continuare consider ca nu sunt persoana potrivita insa, in spiritul respectului fata de democratie si simbolurile acesteia, voi fi acolo".

Asta dupa ce in cursul acestei dimineti Adi Despot postase mesajul urmator: "Va multumesc pentru sustinerea si increderea acordata. Va inteleg furia si dorinta de schimbare. Si eu, la fel ca si voi, sunt satul de improvizatii. Participarea mea in calitate de reprezentant la consultari nu ar fi decat o alta improvizatie. Nu am nici pregatirea si nici priceperea necesara pentru asa ceva.

Cu totii suntem nemultumiti de lipsa de profesionalism de care au dat dovada atat clasa politica cat si marea majoritate a functionarilor publici. Haideti sa nu facem greseala de a inlocui o serie de incompetenti cu o alta serie de incompetenti."

Despot este unul dintre eroii de la incendiul din clubul Colectiv, el ajutand la scoaterea unor tineri din clubul in flacari. Presedintele Klaus Iohannis ii va primi pe reprezentantii societatii civile la consultari la Palatul Cotroceni vineri la ora 13:30, potrivit hotnews.ro.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea