Social

#spania #abuzuri #piata muncii #mail #adresa e-mail

Adresa de e-mail la care poti semnala abuzurile de pe piata muncii din Spania

Cetatenii romani au la dispozitie o adresa de e-mail unde pot semnala eventualele abuzuri cu privire la accesul pe piata muncii din Spania , informeaza Newsin.

Problemele pot fi semnalate pe adresa de e-mail mihaela.nica@embajadaderumania.es, iar Ambasada Romaniei la Madrid va transmite la randul sau aceste solicitari autoritatilor din Spania.

Pentru ca solicitarii respective sa i se poata da curs, e-mail-ul trebuie sa contina informatii concrete pe care se fundamenteaza cererea respectiva (persoana afectata, demersurile oficiale efectuate, data la care a avut loc discutia cu functionarul spaniol, motivatia prezentata de acesta).

De asemenea, abuzurile mai pot fi denuntate si la numarul de telefon 0034.913.507.356.

Saptamana trecuta, Ministerul Muncii a anuntat ca a cerut clarificari cu privire la restrictiile de pe piata muncii din Spania aplicate retroactiv romanilor care au avut în trecut contract de munca pe teritoriul acestei tari, dupa ce Federatia Asociatiilor de Romani din Europa (FADERE) a semnalat mai multe cazuri in care romanii ar fi nedreptatiti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea