Social

#facultate #bac #admitere

Admitere la facultate fara BAC la Iasi

O universitate privata din Iasi accepta absolventi de liceu fara diploma de bacalaureat. Reprezentantii Ministerului Educatiei spun ca acest lucru este ilegal.

Universitatea "Apollonia" din Iasi a coborat criteriile de admitere sub limita legii. Unitatea de invatamant superior accepta la inscriere studenti fara diploma de Bacalaureat cu o conditie: diploma trebuie prezentata pana la sfarsitul anului doi.

Oficialii din Ministerul Educatiei spun ca procedura este ilegala si au trimis luni un corp de experti ai Directiei Invatamantului Superior la universitatea din Iasi, potrivit Gandul.info.

Potrivit noii legi a Educatiei, rectorul institutiei poarta Raspundere penala pentru faptele grave petrecute in universitate, astfel ca ar putea ajunge la inchisoare daca incalcarea legii va continua.

In prezent, Universitatea "Apollonia" din Iasi face inscrieri la trei specializari: medicina dentara , tehnica dentara si stiinte ale comunicarii. Taxele anuale de studiu variaza intre 600 si 1200 de euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea