Social

#usamv #nea puiu #favoruri #loc #administrator #camin.

Administratorul de camin care cerea sex in schimbul cazarii nu va fi dat afara

Scandalul locurilor de cazare din Agronomie obtinute in urma unor cereri de servicii sexuale isi asteapta deznodamantul, in urma anchetei efectuate de comisia Comisia formata din reprezentanti ai Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara ( USAMV ). Administratorul caminului A2, care i-a cerut unei studente servicii sexuale, fara sa stie ca de fapt aceasta este jurnalist sub acoperire, risca doar o sanctiune.

Matei Pantelimon, caruia i se spune nea Puiu , nu va fi dat afara pentru gestul sau, susprins cu o camera ascunsa. Reprezentantii USAMV spun ca nu vor sa-l dea afara din institutie din cauza celor intamplate, ci va fi retrogradat intr-o functie cu mai putina raspundere. „Nu ne-a creat probleme niciodata. Chiar si-a facut meseria cu piosenie. Pentru ce s-a intamplat, sigur va fi sanctionat“, a declarat, pentru „Adevarul de Seara“, rectorul USAMV, Stefan Diaconescu.

Potrivit Adevarul, o alta masura despre care au discutat cei din universitate este reducerea salariului pentru o perioada de trei luni. Un administrator de camin studentesc poate castiga cu sporuri intre 1.000 si 1.200 de lei lunar. Comisia Universitatii va da insa verdictul abia maine.

Administratorul din A2 are si fani, si persoane care il dispretuiesc. Potrivit unei marturii depuse pe adevarul.ro de catre o studenta, care s-a semnat Criss, aceasta fapta nu este prima pentru nea Puiu. “Eu am stat in A 2 si sper sa nu mai stau. Exista in fiecare camera cate o fata care a prestat ceva pe la nea Puiu, ori din camerele cu opt fete sau din cele cu 14 fete. Degeaba ne ascundem dupa deget. Chiar asa discuta el in particular cu fetele“.

Insa exista si voci care sar in apararea administratorului. Pe site-ul ziarului Click, un cititor a povestit cum nea Puiu a ajutat mai multi tineri si copii proveniti din centre de plasament, dar si pe orice tanar care a venit sa-i ceara ajutorul.

Administratorul caminului A 2 din Complexul Studentesc Agronomie, Matei Pantelimon, a fost filmat cu camera ascunsa de o jurnalista sub acoperire de la cotidianul "Adevarul de Seara", in timp ce ii cerea acesteia favoruri sexuale in schimbul obtinerii unui loc in complexul studentesc.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea