Social

#Taxify #uber # taxi bucuresti #gabriela firea

Adio, Uber si Taxify! Decizia Gabrielei Firea

Dupa ce a avut o intalnire cu reprezentantii transportatorilor, primarul Capitalei, Gabriela Firea, vrea sa interzica Uber si Taxify,  ca urmare a plangerilor taximetristilor vizavi de concurenta neloiala practicata prin sistemele de aplicatii online ce ofera servicii de taximetrie.

„Vom promova in urmatoarea sedinta a Consiliului General al Municipiului Bucuresti un nou proiect de hotarare ce va stabili norme si reguli clare pentru toti cei care practica taximetria in Capitala, astfel incat, atat bucurestenii, cat si turistii, sa poata folosi acest serviciu cu incredere, si in deplina siguranta, beneficiind de aceeasi calitate a transportului in regim de taxi ca in marile capitale europene. Concret, prin noul regulament vor fi interzise toate formele de practicare a taximetriei care nu se incadreaza in prevederile Legii nr. 38/2003 privind transportul in regim de taxi si in regim de inchiriere, precum si in cele ale HCGMB 78/2008 si ale Codului Fiscal. Toti cei care practica activitatea de taxi in Capitala vor fi obligati sa respecte acest regulament. ii anunt pe toti cei care practica taximetria ca ne vom asigura, prin departamentele de resort, ca acest regulament va fi respectat in integralitate”, a declarat Gabriela Firea, potrivit unui comunicat de presa al PMB, in urma unei intalniri cu reprezentantii Confederatiei Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania (C.O..T.A.R.), pentru a analiza probleme cu care se confrunta operatorii de taxi din Capitala.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea