Social

Adi Minune: Am cantat pentru Clamparu si nu m-a umilit!

Regele manelor Adi Minune a recunoscut pentru Averea ca a cantat la o petrecere organizata in Spania de Ion Clamparu, personajul despre care presedintele Traian Basescu a afirmat ca este unul dintre cei mai periculosi mafioti romani.


Adi Minune a tinut insa sa arate ca n-a fost agatat intr-un cuier si ca n-a fost umilit, asa cum a dezvaluit un membru al clanului Clamparu. Casa de productie muzicala Autentic Music, care-l reprezinta pe Adrian Simionescu, alias Adi Minune, a adaugat intr-un drept la replica : Este adevarat ca a cantat pentru foarte multa lume, atat in tara, cat si in strainatate. Este posibil sa fi cantat si pentru Clamparu, dar niciodata nu a fost supus unui asemenea tratament, asa cum s-a spus in articolul respectiv. Consideram ca i s-au adus prejudicii de imagine artistului si preferam sa credem ca nu este vorba de rea intentie. De altfel, Adi Minune ne-a declarat telefonic: Am fost la Clamparu, dar a fost ok!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea