Social

#romania #bulgaria #aderare #schengen #ministrii ue

Aderarea Romaniei si Bulgariei la Schengen nu va fi votata in februarie de ministrii UE

Carlos Coelho , raportorul Parlamentului European , a anuntat, vineri, ca ministrii Justitiei si cei ai Afacerilor de Interne din UE, nu vor vota aderarea Bulgariei si Romaniei la spatiul Schengen , in cadrul reuniunii din 24-25 februarie, noteaza novinite.com.

Eurodeputatul portughez a adaugat ca oficialii europeni nu vor trebui sa emita o pozitie privind progresele celor doua tari pana la acea data

Carlos Coelho s-a aratat dezamagit de interzicerea accesului la supravegherea progreselor inregistrate de tara noastra si de Bulgaria. Coelho spune ca miscarea “inexplicabila” a consiliului UE obstructioneaza activitatea Parlamentului European.

In cadrul unei declaratii pentru postul public bulgar de radio, Coelho a mentionat faptul ca le-a propus eurodeputatilor sa acorde Consiliului termen pana la 2 mai pentru a le prezenta toata documentatia privind aderarea celor doua tari la spatiul Schengen.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea