Social

Ada Milea deschide Festivalul de Teatru EuroArt

Prezenta „de top” pe scena Festivalului de Teatru EuroArt pentru tineret de la brasov , care incepe astazi: in deschiderea festivalului, pe scena Centrului Cultural „ Reduta ” va urca Ada Milea , care va oferi publicului, impreuna cu Bogdan Burlacianu, spectacolul-concert „Quijote”, creatie proprie dupa capodopera lui Miguel de Cervantes Saavedra.

Organizat de Alianta Franceza si Centrul Cultural German de la Brasov, cu sprijinul ambasadelor Frantei si Germaniei la Bucuresti, al Consulatului German de la Sibiu si la Institutului pentru Relatii Externe din Stuttgart , festivalul reuneste, timp de trei zile, spectacole realizate de tinerii aspiranti la gloria scenei din 16 trupe teatrale din toata tara, jucate in limbile romana, maghiara, germana si franceza.

Vineri, concursul – al carui juriu este prezidat de cunoscuta actrita brasoveana Elena Manoliu - va fi prefatat de spectacolul „Monsieur et Madame O”, prezentat de trupa de teatru cu acelasi nume din Franta, iar sambata de spectacolul cu piesa „Cand zeii iubesc prea mult” sustinut de Strahl Theater din Berlin.

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea