Social

Acuzatii de rapire, sechestrare si lovire, in prag de campanie

Presedintele interimar al Partidului Alternativa Ecologista ( PAE ), Ion Stefan a anuntat, luni, ca un candidat al partidului la locale a fost rapit, sechestrat si lovit, pentru a fi convins sa se retraga din cursa.

"Deja se pune presiune pe candidatii nostri. La Matca, ginerele primarului a rapit, sechestrat si lovit un reprezentant de-al nostru la locale, Gheorghita Vasilache, in acest fel incercandu-se fortarea retragerii lui din cursa pentru primarie" a declarat Ion Stefan.

Acesta a spus ca organizatia Partidului Alternativa Ecologista din Matca a depus o plangere la politie si ca barbatul agresat si-a scos certificat medico-legal . In replica, primarul PNL din Matca, Ionel Pohrib a declarat ca nu stie de acest incident.

"Eu nu am nicio cunostinta de ce s-a intamplat. Am fost sunat si aseara de candidatul dumnealor, sa caute motiv de cearta. Eu spun atat: sa-si vada de campania lor, sa-l voteze oamenii si daca va castiga, eu ii dau scaunul de primar a doua zi. Dar sa nu mai caute motiv de scandal cu toti din comuna" a declarat telefonic edilul. (continuarea in Stirilocale.ro)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Stirilocale.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea