Social

#moda #premiu #cauza umanitara

Actiune caritabila la deschiderea Copehaga Fashion Week

Pe 9 februarie a.c., la deschiderea Copehaga Fashion Week, ECCO aduce femeile in centrul atentiei acordand cel de-al treilea premiu Walk In Style, potrivit unui comunicat de presa.

Pentru premiul acordat de ECCO s-au inscris cinci candidate. Acestea sunt: Malene Birger (designer, Danemarca), Ilona Felicjanska ( fost model, Polonia), Kari Traa (campioana olimpica la schi, Norvegia), Efva Attling (creatoare de bijuterii, Suedia) si Diana Schweiger (fost model, Germania).

Criteriile dupa care se va inmana premiul ECCO vor fi curajul si dedicarea pe care le inspira aceste femei. Valoarea premiul consta in 33, 500 de euro, bani pe care invingatoarea ii poate dona unei cauze caritabile. Astfel, fiecare dintre cele cinci candidate si-au ales cate un proiect umanitar care sprijina femeile defavorizate.

La editia de anul trecut Copehanga Fashion Week, premiul i-a revenit scriitoarei Asne Seierstad, care a investit banii in construirea unei gradinite in Afganistan.

Premiul ecco walk in style celebreaza, in mod special, femeia, intarind convingerea ca femeile de succes reprezinta o sursa de inspiratie pentru alte femei care, impreuna, pot face lumea un loc mai bun.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea