Social

Acte necesare pentru indemnizatia de crestere a copilului

Mamele care doresc sa primeasca indemnizatia pentru copii marita trebuie sa se adreseze Directiilor de asistenta sociala si sa depuna o cerere insostita de copia certificatului de nastere a copilului .

Pentru femeile care au nascut dupa 1 ianuarie 2009, indemnizatia se va acorda dupa depunerea la Directia de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti a unei copii a certificatului de nastere a copilului, insotita si de o copie a cartii de identitate a unui reprezentant legal (persoana care incaseaza banii), potrivit Directiei de Asistenta Sociala.

Cerererile de modificare a indemnizatiei pentru femeile care au nascut inainte de 1 ianuarie trebuie insotite de o copie dupa certificatul de nastere al copilului si dupa buletin, dar si de o adeverinta cu veniturile nete pe ultimele 12 luni si se pot face la sediul Directiei de Asistenta Sociala (Strada Hambarului numarul 6, sector 2 ) de luni pana vineri intre orele 09.00-1500. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea