Social

Acord de colaborare PSD-sindicatele din Posta Romana

Reprezentantii Federatiei Sindicale din Posta si Comunicatii , Sindicatului de Posta Olt si ai PSD Olt au semnat miercuri, la Slatina, un acord de parteneriat care prevede ca sindicalistii din Posta Romana vor face campanie PSD, iar parlamentarii social-democrati vor face demersuri ca Posta Romana sa nu fie privatizata.

Presedintele Federatiei Sindicatelor din Posta si Comunicatii, Matei Bratianu, a precizat ca prin acordul semnat miercuri reprezentantii PSD si-au asumat obligatia sa faca demersuri pentru mentinerea si consolidarea activitatii de posta din mediul rural, unde sunt amenintate locurile de munca ale factorilor postali, si sa se opuna si sa impiedice privatizarea Postei Romane.

"In acord se arata ca reprezentantii PSD vor face tot ce e posibil ca Posta Romana sa fie privatizata numai daca acest lucru va deveni o necesitate si nu mai dupa ce administratiile de posta din tarile UE dezvoltate vor fi privatizate in majoritate, ca sa invatam noi din greselile altora si nu tot din saracia noastra," a spus Bratianu.

O alta obligatie asumata de PSD este aceea de a incepe demersuri pentru recunoasterea Postei Romane ca element de infrastructura nationala de comunicatii, iar profitul Postei Romane sa fie reinvestit in modernizari si retehnologizari. (continuarea in Stirilocale.ro)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Stirilocale.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea