Social

# accident apuseni #floarea mihai # victime apuseni # transplant apuseni

Accidentul din Apuseni a mai facut o victima. Azi va fi inmormantata

Floarea Mihai, femeia care astepta transplantul de ficat pentru care Adrian Iovan si cei 5 medici plecasera la Cluj, a murit. Ghinioanele s-au tinut lant pentru femeia in varsta de 62 de ani.

Mai intai, ea a aflat anul trecut in toamna ca transplantul de care are nevoie se va realiza in curand, insa la venirea organului medicii au constatat ca acest nu era sanatos.

Astfel, pe 20 ianuarie, medicii din Bucuresti si cei din Cluj-Napoca trebuiau sa se intalneasca la Spitalul Judetean Oradea pentru a preleva organele unei femei de 64 de ani, care a decedat in urma unui accident vascular, care se afla in moarte cerebrala.

Din pacate insa, Floarea Mihai avea sa fie din nou dezamagita, deoarece avionul in care se aflau medicii s-a prabusit in Muntii Apuseni, inainte de a face prelevarea de organe. Dupa o lunga suferinta, Floarea Mihai a pierdut lupat cu viata. Ea va fi inmormantat joi, la Cimitirul Sf. Gheorghe din Pitesti.



Foto: ziuanews.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea